På Kongron hittar vi på en massa bus med våra barn

Bland de regelbundet återkommande aktiviteterna ingår t ex bad i simhallen varje vecka, gympa för de mindre, tunnbrödsbakning på hembygdsgården, skridskoåkning och skidskola, Knytt och Mulle, besök av Gumman Höst och en gemensam vårfest. Varje år är det dessutom övernattningsfest för de 6-åringar (som vill) innan de slutar.

På våra aktivitetsdagar där föräldrarna medverkar kan vi t ex ta en bärplockarpromenad och baka av skörden, hjälpa till att plocka upp potatis, få besök av t e x ambulansen eller ta en promenad för att hälsa på en massa olika djur.

Vi har utflyktsdagar där vi t ex isfiskar, åker snövessla till en våffelstuga eller besöker t ex Fjällmuseet.

Någon gång ibland överraskar barnen oss också med att bjuda in oss på föräldrafika för att smaka något de själva bakat.